top of page
  • _

EERSTE BLOG!


MISSCHIEN KAN IK JE OP AFSTAND INSPIREREN.


DE VOLGENDE WEEK KAN IK JE IETS VERTELLEN OVER VOORBEREIDEN VOOR PASEN, ZOALS SCHILDEREN OP EEN EI.


DEZE WEEK VOLGT ONDER DE FOTO VAN HET BESCHILDERDE EI EEN STUKJE TEKST OVER TEKENEN IN EEN DUMMY.IN ATELIER "BIRDS FLYING HIGH" WERK IK ZELF GEWOON DOOR, ONDANKS "CORONA".

IK HOOP DAT JULLIE OOK ALLEMAAL EEN GOEDE INVULLING HEBBEN GEVONDEN VOOR DE UREN DAT JE " VERPLICHT" AFGEZONDERD VAN ANDERE MENSEN BENT.

HEB JE ALTIJD AL GRAAG WILLEN TEKENEN OF SCHILDEREN, MAAK DAN DEZE WEEK EEN START EN MISSCHIEN KOM JE NA DE "CORONA" MISERE EEN CURSUS VOLGEN IN MIJN ATELIER. DAAR BEN JE, ALS ER WEER PLAATS IS, VAN HARTE WELKOM!

EERSTE BEGIN:

1 KOOP EEN DUMMY OF ZOEK GENOEG TEKENPAPIER EN POTLODEN.

2 GEBRUIK ELKE DAG EEN BLADZIJDE OM TE SCHETSEN WAT JE ZIET. HET KAN HEEL EENVOUDIG EEN VOORWERP ZIJN. DAT ER TOEVALLIG LIGT, OF JE ZOEKT IETS OP DAT JE WILT TEKENEN.

ZO HEB JE DEZE WEEK AL GENOEG TE DOEN. ALS JE DE SMAAK TE PAKKEN HEBT KUN JE MISSCHIEN NIET GEMAKKELIJK STOPPEN!

VEEL PLEZIER EN SUCCES!


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Laatste werkzaamheden!

Beste bloglezers, nog steeds CORONA periode en dus volop gelegenheid om nieuwe creaties te maken. Voor mij betekende dat de afgelopen twee weken achter de naaimachine zitten, dat was weer eens iets an

TWEEDE BLOG 7 APRIL 2020

Beste lezers! Hot news! Wie verwacht binnenkort een kinderkamer te willen verfraaien kan een schitterende stikker bestellen bij "Birds Flying High" ! Het eerste ontwerp is klaar! In dit ontwerp tekend

Comentários


bottom of page